Eén van de grootste culthits op de Xbox numero Uno werd na 10 jaar stilte weer tot leven gewekt op de E3 2014. Echter heeft Microsoft de samenwerking met ontwikkelaar Darkside Game Studios per direct gestopt. 

e3phantomdust

Phantom Dust 1 is een action-strategy-game die Magic (ja, met die kaarten) combineert met een 3D-action-game. De remake zou zich, net als het eerste deel, afspelen in een duister universum waarin de wereld bedekt is met een laag stof (misschien denkt Microsoft aan een grote voorjaarsschoonmaak?). Darkside Game Studios was al een tijd bezig met de game. Microsoft laat in een reactie het volgende weten:

Microsoft ging samen met Darkside Game Studios de ontwikkeling van Phantom Dust aan, maar onze samenwerking is bij dezen beëindigd. We waarderen de studio en hun werk in de industrie. Momenteel hebben we geen verder nieuws aan te kondigen, maar we kunnen bevestigen dat de ontwikkeling van Phantom Dust gewoon door gaat.

Het is op dit moment onbekend of men opnieuw begint met de ontwikkeling van het spel. De laatste tijd gingen er geruchten dat het spel gecancelled was, maar de verklaring van Microsoft spreekt dit nu dus tegen. Zodra er meer bekend is omtrent Phantom Dust, lees je het als eerste hier!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties