Vriend Renco is al druk bezig om van deze game een gedegen review te bouwen. Maar mocht je er al mee aan de slag willen, hij ligt in de winkel.

Miasma Chronicles, het post-apocalyptische tactische avontuur van Mutant Year Zero: Road to Eden-makers The Bearded Ladies en de toonaangevende videogame-uitgever 505 Games, is vandaag, 9 juni 2023, in fysieke boxed versie verkrijgbaar bij alle grote Europese retailers.

De fysieke editie van de game bevat drie spannende bonuscontent: Game’s Artbook en twee digitale items, Elvis’ Mine Technician Suit en Diggs’ Mine Rescue Shell.

De wereld ligt in puin door de mysterieuze ‘Miasma’, een bizarre substantie die de planeet heeft verteerd en de laatste overblijfselen van de mensheid bedreigt. Opgegroeid in het stoffige mijnstadje Sedentary, komt een jonge man genaamd Elvis in het bezit van een vreemde handschoen waarmee hij ‘Miasma’ naar zijn hand kan zetten. Samen met zijn robot ‘broer’ Diggs gaat het tweetal op pad om het mysterie van Miasma op te lossen in dit unieke coming-of-age verhaal.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties