Metro Exodus is een toffe game. Die conclusie hebben vele gamers wereldwijd ook getrokken, want de game is al ruim 6 miljoen keer verkocht.

Sinds Metro 2033 is de serie behoorlijk gegroeid. Bij elk nieuw deel werd de serie populairder en kreeg het een groter publiek. Metro Exodus was de meest ambitieuze game uit de serie tot nu toe. Met een open wereld, goed verhaal, goeie graphics en fijne gameplay werd echt een grote stap vooruit gezet en dat lijkt zeker niet onopgemerkt gebleven te zijn. In een recent fiscaal rapport van de Embracer Group, het moederbedrijf van 4A Games, kwam naar buiten dat Metro Exodus al ruim 6 miljoen keer verkocht is.

Mooie berichten, gezien de liefde van de ontwikkelaar voor de game en de plannen om verder te gaan met de serie. Er wordt ondertussen namelijk al gewerkt aan een vierde deel en ook aan een standalone multiplayer. Metro Exodus kreeg vorig jaar ook nog een dikke Xbox Series X|S upgrade. Hoeveel invloed die upgrade op de verkoopcijfers heeft gehad is onduidelijk, maar het zal vast geholpen hebben.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments