Metro is een vreemde eend in de videogame bijt. Waarom? Het heeft een soort huwelijk met de boekenreeks. Het laatste boek belooft iets, maar wat?

Als je Metro speelt én de boeken leest dan zie je een lijn ontstaan in het verhaal. De fans van de game zijn meestal ook fan van de boeken. Het maakt de game namelijk makkelijker te spelen omdat je meer weet over de Metro wereld. Nu lijkt er een hint naar de volgende game op de website van de boekenserie te vinden te zijn. Of beter gezegd, leek want hij is al verwijderd.

metro-2035-game1

Wat er onderaan de pagina stond was “Het is een optelsom. Waar het verhaal in het boek eindigt, pikt de game het weer op. Een tijdperk met grote ontdekkingen ligt voor ons…”

31

Het lijkt er dus op dat de game begint op het punt waar het boek Metro 2035 stopt. Dit boek wordt ook aangemerkt als de laatste van de trilogie waarin alle characters van zowel de boeken als de game samen komen en de Metro wereld totaal veranderen. In 2017 zou de game volgens de tijdlijn moeten uitkomen.

Mocht je erg benieuwd zijn naar wat er gaat komen, ga dan 10 december naar de boekwinkel en koop Metro 2035. Wil je alvast een klein voorproefje van het boek zien, kijk dan op de Metro 2035 site.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments