Metal Gear Solid 5, maar dan met zombies. Dat is ongeveer zoals je Metal Gear Survive zou kunnen omschrijven. De spin-off zou oorspronkelijk dit jaar nog verschijnen, maar werd doorgeschoven naar 2018. Gelukkig weten we nu ook wanneer in 2018.

Volgens het officiële Metal Gear Twitter-kanaal komt de game op 22 februari 2018 naar Europa en is het inmiddels mogelijk om hem te pre-orderen.

Bij die pre-order komen natuurlijk ook weer allerlei bonussen mee. Denk aan cosmetische dingetjes zoals 4 goudgekleurde wapens, 4 sjaaltjes in diverse kleuren, een kartonnen doos als pet, een facepaint, 2 gestures om te tonen hoe je jezelf voelt en een ‘Mother Base nameplate’. Gelukkig zijn ze gratis zullen we maar zeggen.

Wat is Metal Gear Survive?

Metal Gear Survive speelt zich af na de evacuatie van Big Boss en Kazuhira Miller van een Mother Base dat onder vuur ligt. Na die evacuatie opent zich een wormgat in de lucht die de restanten van de basis en al het overgebleven personeel opslokt en transporteert naar een alternatieve realiteit. Deze realiteit zit vol met zombie-achtige wezens genaamd ‘creatures’. Het doel van de overlevenden is materialen vinden en alles doen om terug te keren naar hun eigen realiteit.

Yup, het is zelfs voor Metal Gear-begrippen erg vergezocht, maar op de een of andere manier verheug ik me er toch stiekem best wel op. Hoe zit dat met jullie?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties