Met vette kipkluifhanden spelen? Dat kan met deze PUBG controller

Ken je dat probleem? Terwijl je speelt, zit je je muil vol te stouwen met chips of cheeto’s en dan merk je ineens dat je controller wel heel glijerig van het vet is geworden. Maar dat kan anders.

Zeker voor de Chicken Dinner PUBG spelers moet dit een geweldige uitvinding zijn. Als je toch na elke winst een complete emmer fried chicken zit weg te werken, dan is je controller daarna druipen vet en raak je geen pepernoot meer. Om de release van PlayerUnknown’s Battlegrounds 1.0 update te vieren heeft Xbox Australia een speciale vetbestendige controller op de markt gezet. De controller heeft een speciale coating die tegen vet en olie kan maar waardoor de controller er zelf wel heel gladjes uitziet.

De controller heeft de kleuren van PUBG, is met de hand gespoten met een coating die als urethaan wordt beschreven. Dat verwijst naar polyurethaan die gebruikt word in auto-interieurs en in schoenzolen.

De controller is maar in beperkte oplage uitgebracht, dat betekent dat ze genummerd zijn van 1 tot 200. Een echt verzamelobject dus.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments