Mei update Xbox One nu beschikbaar

We hebben weer een update. Wat zit er deze keer weer in?

Vandaag is de nieuwste Xbox One update gelanceerd voor het grote publiek. Zo zal er een nieuwe tab ‘Tournaments’ te vinden zijn op de Killer Instinct game pagina waardoor de Arena functie nu ondersteund wordt. Vanuit dit deel kan je nu alle beschikbare toernooien bekijken en eraan deelnemen.

Ook biedt de laatste update de mogelijkheid om zelf toernooien te organiseren. Je kan een datum en tijd neerzetten, de instellingen veranderen en een beschrijving toevoegen. Deze kan dan weer in de activiteitenlijst van een Club gezet worden om zo deelnemers te trekken.

Overzicht

Dit is wat er nieuw is in de mei update:

 • Looking for Group
  Deze functie heeft nu een notificatie systeem gekregen waardoor je gelijk ziet of er iets gepost wordt. Ook kunnen posts nu gedeeld worden op de activity feeds en via een bericht.
 • Xbox Live Clubs
  Er is een filter toegevoegd waardoor je uitzendingen kan filteren op games of op de ‘leeftijdsbeperking’. Ook is er een Beam tab toegevoegd.
 • Party
  Als er in je party gepraat wordt, dan zie je nu direct wie er aan het praten zijn door een aanduiding op je scherm. De plek en de transparantie van deze aanduiding kan je aanpassen.
 • App
  Binnenkort komt de Dolby Access app beschikbaar met daarin ook Dolby Atmos audio
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments