Behalve de beelden van de Resident Evil 4 Remake had Capcom ons nog veel meer te melden tijdens hun Resident Evil Showcase. Wat te denken van een trailer van de uitbreiding van Resident Evil Village: Winters’ Expansion, nieuws over Resident Evil Re:Verse en Code Veronica.

Capcom trapte hun showcase af met een trailer van de Winter’s Expansion. Hierin werden onder andere beelden getoond van de nieuwe third person camera voor de base game. Vervolgens werden beelden getoond van Shadows of Rose, het gloednieuwe verhaal wat de verhaallijn van de familie Winters af moet sluiten.

Releasedatum Resident Evil Re:Verse is 28 oktober

De Resident Evil multiplayer spin-off, Re:Verse zou oorspronkelijk al tegelijk met Village uitgebracht worden. Dat is niet gelukt, maar inmiddels is er dan toch een releasedatum. Van 24 tot 26 oktober is er een early access periode en vervolgens wordt de game op 28 oktober dan helemaal vrijgegeven. De game is gratis voor iedereen die in het bezit is van Resident Evil Village.

Er is ook nog een trailer vrijgegeven van de game waarin vooral te zien is dat er grafisch nogal wat verbeterd is sinds de vorige keer dat we iets van de game zagen. Dat verklaart meteen waarom de game ondertussen ook al een paar keer uitgesteld is.

De game gaat cross play ondersteuning bieden, dus maakt het niet op welk platform jij of je vrienden de titel spelen.

Nog geen plannen voor een remake van Resident Evil Code Veronica

Met Resident Evil 4 lanceert Capcom begin volgend jaar alweer de derde remake van een Resi game in vier jaar tijd. Qua tijdlijn was het echter logischer geweest om eerst Code Veronica uit te brengen en daar is dan vanuit de fanbase een hoop vraag naar. Het lijkt er echter op dat ze daar voorlopig echter nog niet mee bezig gaan bij Capcom.

De producer van Resident Evil 4, Yoshiaki Hirabayashi, zei tijdens de showcase dat er momenteel nog ‘geen concrete plannen’ zijn voor een remake van Code Veronica. Hij zei echter ook dat het wel zou kunnen gebeuren mocht de kans zich voor doen.

Die game gaat er dus ook nog wel komen, maar voorlopig hoeven we hem nog niet te verwachten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties