Meer over Metal Gear Solid Δ: Snake Eater gedeeld in deep dive video

In de nasleep van de Xbox Showcase heeft Xbox een Deep Dive video van Metal Gear Solid Δ: Snake Eater gedeeld. Kijk je mee?

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater biedt spelers een unieke ervaring waarbij geen twee avonturen hetzelfde zijn. Elke speler kan een andere uitkomst verwachten, van minimale schade na intense vuurgevechten tot Snake die bedekt is met snijwonden, kogelwonden en brandplekken dankzij een nieuw schade systeem. In bovenstaande video krijgen we een eerste indruk.

In het interview met de Official Xbox Podcast wordt verder besproken hoe de ontwikkelaars een realistische en meeslepende wereld hebben gecreëerd: “Snake kan bedekt raken met modder tijdens het verbergen, regen valt op het gebladerte en de dichte vegetatie van de jungle is met grote precisie opnieuw gemaakt in Unreal Engine 5. De nieuwe derde-persoon camera en het controlesysteem maken het richten en schakelen tussen perspectieven natuurlijker. Spelers kunnen kiezen tussen dodelijke en creatieve, niet-dodelijke manieren om vijanden uit te schakelen. Voor een klassiek gevoel is er Legacy Style, dat de originele camera en gameplayopties biedt”.

De ontwikkelaars laten weten dat het behouden van het originele gevoel cruciaal was tijdens de ontwikkeling. In de nieuwe remake zullen we dan ook de originele stemacteurs, waaronder David Hayter als Snake, aan het werk zien. Verder zijn cutscenes verrijkt met dynamische belichting en gedetailleerde gezichtsanimaties, terwijl ze toch trouw blijven aan het origineel. Spelers kunnen kiezen tussen de nieuwe en oude controlesystemen voor een klassieke stealth-ervaring.

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater wordt gezien als een van de meest invloedrijke games aller tijden. Met deze uitgebreide update kunnen zowel nieuwe als oude spelers dit meesterwerk als nooit tevoren beleven. Het is vooralsnog onbekend wanneer de game van Konami uit moet komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties