We wachten al jaren op de nieuwe Mass Effect. Volgend jaar komt de game dan echt uit en er komen steeds meer details terecht op het net. Dit keer gaat het over het nieuwe ras, de Kett.

Middels een interview bij concullega GameInformer krijgen we meer te weten over het nieuwe ras, de Kett. Joel MacMillan, de art director van Mass Effect, wilde dit ras anders aanpakken dan de ET’s van de vorige gamers zodat ze niet echt als Milky Way aliens aanvoelen (die we al vaker hebben gezien). De Kett hebben een wat ‘organischer’ armor en hebben niet zo’n strak en scherp afgewerkt outfit als andere aliens. De Kett lopen ook op twee poten, hoewel ze dit ras eerst toch meer alien dan andere aliens wilde maken. Als ze meer poten krijgen, wordt het weer te anders en dan heb je ook hele andere kledingstukken.

masseffectkett

Ze zijn vijanden, maar niet zo heel alien

De Kett zijn de antagonisten in Mass Effect: Andromeda, maar niet echt typische vijanden. Ze hebben hun manieren om hun problemen aan te kaarten waardoor je je wel kan inleven in hun situatie. Toch vind ik het jammer dat de Kett weer te menselijk zijn gemaakt. Check de beelden van de kleding maar hieronder. Hoe alien is een alien als hij gewoon ogen, een neus, een mond en vrij menselijk armor aan heeft?

masseffec2t

We zullen ongetwijfeld later meer te zien krijgen van dit ras. Voor nu moeten we het even hier mee doen

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments