Ellen schreef er in juni dit jaar al over, een Bulletstorm remaster! Er duikt nu nieuw bewijs op.

Bulletstorm, drie keer uitgespeeld en drie keer genoten. Er is nieuw bewijs opgedoken dat er een mooiere versie van dit spel naar de Xbox One, pc en PS4 komt. Dus ‘I just poured myself a scotch and I’m violently fiddling with my balls in anticipation of its arrival’.

Gelekte info

De remaster is ergens in het systeem van de Braziliaanse Rating Board gekomen (net als de ESRB of PEGI) als Bulletstorm: Full Clip Edition (klinkt wel echt als een Bulletstorm titel). Het zou dan ergens in 2017 uitkomen. Het valt op dat de game niet langer meer door EA wordt uitgegeven, maar door Gearbox Publishing. Gearbox is een ontwikkelaar, maar is onlangs dus in de uitgeverij wereld gestapt en heeft al games als Homeworld Remasterd en Duke Nukem 3D Remastered op hun naam staan. Kortom, een remaster uitgeverij. Lekker snel cashen!

Bulletstorm remaster 2

Bullet (liep niet) storm

Eerlijk is eerlijk, de game verkocht niet heel goed op de Xbox 360, PS3 en pc in 2011. Erg jammer want ik heb zoveel plezier beleefd! De game sloeg gewoon niet aan. Het was waarschijnlijk iets over-the-top en er zat echte spierballentaal in. Het was dan ook een first-person Gears of War in standje Overdrive. Ik hield ervan! General Serrano met zijn heerlijke ‘ok sugar tits, let’s go’. Het spel werkte gewoon goed, had een leuke campaign en de multiplayer was om te gieren, dus hopelijk werkt deze tweede kans wel.

De markt is misschien nog preutser geworden qua taal en thema’s, maar hopelijk heeft deze remaster daar schijt aan. Als ze de release goed timen (maart ofzo?), dan kan het nog best goed verkopen… voor 40 euro ofzo.

By the way, ooit maakte ik dit filmpje van de multiplayer, check maar hoe gewelddadig het is.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments