Gisteren hadden we het over een tease van Ubisoft die de locatie van de volgende Assassin’s Creed mogelijk heeft verklapt. Vandaag bespreken we de locatie van de volgende Watch Dogs.

De grootste aanleiding voor London als de plaats van de volgende Watch Dogs is een oude tease van Ubisoft in Watch Dogs 2. Ubisoft heeft namelijk het einde van Watch Dogs 2 achteraf veranderd met daarin een hint naar London. Tegen het einde van de game wordt er gesproken over het wereldwijd verspreiden van de hackergroep Dedsec en de naam van het audiofragment bevat coördinaten die heel toevallig naar Brixton in Londen verwijzen.

Nu, met het artikel van van Kotaku over de nieuwe Assassin’s Creed, wordt vrolijk tussen neus en lippen door bevestigd dat Londen inderdaad de locatie van Watch Dogs 3 is. Dit door niemand minder dan Jason Schreier, dezelfde journalist die vorige week het mega-artikel over BioWare publiceerde.

Ik ben wel weer toe aan een nieuwe Watch Dogs, de vorige is toch al weer 3 jaar geleden. De locatie maakt mij niet zo heel veel uit, maar een open-wereld-game in London zou wel eens weer fijn zijn. Al is het alleen maar om de slechte nasmaak van Assassin’s Creed Syndicate weg te spoelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments