May the Force be with The Sims

Het De Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu Game Pack is vanaf vandaag verkrijgbaar. Dit nieuwe hoofdstuk in de iconische computerspelreeks is ontwikkeld door Lucasfilm en Maxis en geeft spelers de kans om hun eigen unieke Star Wars-verhaal te schrijven.v

De Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu biedt spelers een originele ervaring met de authentieke beelden en geluiden uit de Star Wars-wereld op de afgelegen planeet Batuu. Voor de allereerste keer ooit in De Sims kunnen spelers en hun Sims afreizen naar Galaxy’s Edge en herenigd worden met iconische personages als Rey en Kylo Ren, een babbeltje maken met de locals in Oga’s Cantina terwijl ze genieten van DJ R-3X’s interstellaire hits, de felbegeerde lightsaber smeden en hun eigen droid maken om ze tijdens hun avonturen bij te staan.

Als nieuwe bezoekers van Batuu komen Sims leden van de Resistance en First Order tegen, die allemaal om de macht over de Black Spire Outpost vechten. Spelers kunnen trouw zweren aan een factie en missies uitvoeren om hun vertrouwen en wat galactic credits te verdienen. Als Sims nieuwe uitdagingen aangaan en cruciale missies ondernemen, verhogen ze hun reputatie en ontgrendelen ze nieuwe beloningen zoals toegang tot starfighters, nieuwe outfits, materialen en artefacten, en ontmoeten ze uiteindelijk de leiders van de facties op Batuu. Sluiten ze zich aan bij Rey en Vi Moradi als onderdeel van de Resistance, dienen ze onder Kylo Ren en de First Order of vallen ze in de handen van Hondo Ohnaka en zijn bende? Welk pad Simmers ook kiezen, zij zien de wereld van Star Wars op een unieke manier om hen heen tot leven komen.

Tijdens hun reis kunnen Sims de planeet verkennen en kyber crystals verzamelen om hun eigen lightsaber te smeden, het Droid Depot bezoeken om een trouw maatje op te halen om hen tijdens missies te vergezellen, of een van de iconische starfighters besturen. Maar de pret eindigt niet op Batuu! Als Sims terug naar huis gaan, kunnen ze nieuwe artefacten, decoraties en recepten geïnspireerd op hun reizen meenemen, de confrontatie met andere Sims aangaan voor een lightsaberuitdaging, een potje Sabacc spelen of hun droid meenemen naar de hipste feestjes van hun buurt. De mogelijkheden zijn eindeloos als Simmers een onvergetelijk avontuur beleven en ‘met het leven spelen’ in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan.

De Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu Game Pack is nu verkrijgbaar voor €19,99.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties