Matchpoint Tennis vanaf dag één op Xbox Game Pass

Uitgever Kalypso Media heeft vandaag Matchpoint – Tennis Championships, de langverwachte tennissimulator titel van ontwikkelaar Torus Games, aangekondigd. Nog mooier, hij zal op dag één zijn weg naar Xbox Game Pass en PC Game Pass vinden.

We zijn erg enthousiast dat Matchpoint – Tennis Championships al op de officiële releasedatum van 7 juli 2022 beschikbaar zal zijn voor Game Pass-klanten op Windows PC, Xbox One en Xbox Series X|S en dat we onze nieuwe tennisfranchise aan zo veel mogelijk spelers over de hele wereld kunnen presenteren.’

Simon Hellwig, Kalypso Media Owner & Managing Director

Deze moderne tennissimulator zit boordevol authentieke gameplay en levensechte technieken en zal spelers een spannende en dynamische ervaring bieden. Klaar om de baan op te gaan? Spelers kunnen deelnemen aan 65 toernooien in 26 stadions en hebben de mogelijkheid om van racket naar racket te gaan met de 16 gelicenseerde spelers van de game die beschikbaar zijn op het moment van release.

Matchpoint – Tennis Championships wordt op 7 juli 2022 uitgebracht met Xbox Game Pass op Xbox One- en Xbox Series X|S-consoles en PC Game Pass.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments