Mat je matties af in WWE Battlegrounds

In WWE Battlegrounds speel je met karikaturen als tegenhanger van de WWE 2K-serie, zoals NBA Jam dat is voor de NBA 2K-serie. Het is helemaal over-the-top. En dat voor een sport wat al om showmanship alleen draait.

WWE 2K20 van Visual Concepts is nou niet bepaald lekker ontvangen. Dit jaar komt uitgever 2K met een worstelgame die het over een andere boeg gooit en ontwikkeld wordt door een andere studio dan diegene die verantwoordelijk is voor de WWE 2K-serie. Dat geeft Visual Concepts de kans om even op adem komen. 2K20 deed op verschillende fronten immers onder voor 2K19. Je kunt wel stellen dat de studio dit jaar kan aftikken, mede vanwege een product dat ook nog eens vreselijk buggy was bij release.

Hebben we het over WWE Battlegrounds, dan hebben we het dus over een andere ontwikkelaar: Saber Interactive. Een studio met een behoorlijke staat van dienst. Met Battlegrounds komen ze met een game die heel makkelijk op te pakken is en daarmee uitermate geschikt om het gewoon gezamenlijk op de bank op te nemen tegen je broer, zus of je vrienden. Dat kan overigens zowel lokaal, in split-screen, als online. Je speelt met de WWE-sterren van nu of de legendes van weleer. Maar misschien heb je het meeste plezier met een karakter die jouw eigen gelijkenis heeft? Gelukkig heeft Battlegrounds dan de mogelijkheid om een nieuw karakter te starten en deze naar hartenlust aan te passen.

De game is inmiddels te reserveren via de Microsoft Store. De game moet €39,99 kosten, voor de Deluxe Edition betaal je €49,99. WWE Battlegrounds verschijnt op 18 september.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments