Videogames en series of films, het is zo onderhand zeer populair geworden. Dus nu is Mass Effect aan de beurt.

En wie is dan geknipt om daar een hoofdrol in te spelen? Henry Cavill natuurlijk. Hij heeft al ervaring in het spelen van The Witcher dus is geen onbekende met dit genre. Gisteren liet Cavill op Instagram een bericht achter waarin hij de hint gaf dat men met een serie bezig is die zich afspeelt in de wereld van Mass Effect.

Cavill laat een foto zien van een tekst die nogal vaag is. Gelukkig hebben wij op de redactie de afdeling ‘vage figuren’ en kostte het ons weinig moeite om het beeld een beetje scherper en helderder te maken. En dan zien we al snel een tekst met woorden als Cerberus, Tali’Zorah en Geth. Woorden die de fans natuurlijk gelijk herkennen uit Mass Effect.

Als je dan verder spit dan zien we dat Cavill simpelweg tekst gebruikt die we op de Wikipedia van Mass Effect 3 kunnen vinden.

Following the events on Tuchanka and a failed coup by Cerberus to take over the Citadel, the quarians offer their support to the Alliance if Shepard helps them reclaim their homeworld, Rannoch, from the geth. Assisted by a quarian, either Tali’Zorah or Admiral Daro’Xen, Shepard boards a geth dreadnought and rescues a captive geth unit, either Legion or a facsimile occupied by a geth virtual intelligence (VI), then disables the Reaper control signal over the geth. Shepard then locates and destroys a Reaper base on Rannoch, which gives the quarians an opportunity to attack the vulnerable geth.

Dit is de tweede keer dat men een poging waagt om van deze game een serie of film te maken. In 2000 was dat al gepoogd maar dat is nooit echt ergens op uitgelopen. Wie Cavill gaat spelen, is gissen maar het lijkt er zeer op dat hij Commander Shepard vorm gaat geven. We gaan het afwachten!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments