In een tijd waarin de een na de andere titel uitgesteld wordt dankzij de covid-pandemie is het ook wel eens lekker om te horen als een game wel uitgebracht wordt op de verwachte datum. De Mass Effect Legendary Edition is gold gegaan en dat betekent dat die game dus in principe niet meer vertraagd gaat worden.

We hebben er lang op moeten wachten en hard om moeten roepen, maar de remaster van de avonturen van Commander Shepard is nu dan echt heel dichtbij. De Project Director van deze remaster, Mac Walters, liet ons op Twitter namelijk weten dat de game gold is gegaan en dat betekent dat de game alleen nog op de schijfjes gedrukt hoeft te worden en naar de retailers verzonden moet worden.

Voorheen betekende het gold gaan van een titel dat die game ook daadwerkelijk af was. Met de mogelijkheid om na release nog allerlei patches toe te voegen is die definitieve betekenis inmiddels wel verleden tijd, maar over het algemeen betekent het nog wel dat een game niet meer uitgesteld gaat worden.

Nog een dikke maand moeten we geduld opbrengen voordat we het universum weer van de Reapers mogen redden. Mass Effect Legendary Edition komt op 14 mei uit. Wie van jullie heeft net zo veel zin in deze game als ik?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments