Hoe gaat Mass Effect Legendary presteren? Dat heeft Bioware vandaag laten weten.

Bekijk hier de volledige specificatie van de uitvoerresolutie en de verwachte framerate voor het spel, die per platform verschillen. Wat direct opvalt is dat de Series X het beste presteert en bij een resolutie van 1440p een framerate van 120 fps neergooit terwijl zijn tegenhanger, de PS5, het met maximaal 60 fps moet stellen.

Mass Effect Legendary Edition biedt een aantal opties om prioriteit te geven aan visuele getrouwheid en/of framerate, afhankelijk van het platform. Console-spelers kunnen op alle platforms op elk moment schakelen tussen twee gameplaymodi:

  • Favor Quality geeft prioriteit aan het bereiken van de hoogst mogelijke visuele natuurgetrouwheid in ruil voor een lagere beoogde framerate.
  • Favor Framerate geeft prioriteit aan de hoogst mogelijke framerate door de native resolutie te verlagen en een aantal grafische functies te reduceren.

De beoogde resolutie en framerate, alsmede de consistentie waarmee deze doelen worden bereikt, zijn sterk afhankelijk van de console. Zie de tabel hieronder voor meer details.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments