Mass Effect Andromeda speelbaar vanaf 16 maart

tenminste, als je EA Access hebt

Nog heel even en dan kunnen de fans van Mass Effect weer aan de slag. Op 23 maart komt hij officieel uit maar heb je EA Access, dan kan je de game al een week eerder gaan bekijken.

Met EA Access krijg je regelmatig een Early Acces met daarin 10 uur spelen aangeboden. ME Andromeda heeft dit ook dus vanaf 16 maart je kan het heelal in. Normaliter zitten daar wel beperkingen in maar een producent van Mass Effect heeft ons laten weten dan de enige restrictie van de multiplayer zit in de 10 uur die je krijgt. Thats it, de trial is exact hetzelfde als de volledige game. In de single player zijn wel wat beperkingen. Daar kan je maar tot een bepaald punt in de game spelen en dan stopt het. Ook het exploren van planeten is beperkt tot één planeet maar die kan je wel totaal bekijken.

Andromeda stapt af van de lijn die we in ME 2 en 3 hebben gezien. Tussen deel 2 en 3 heeft men een expeditie gelanceerd en 600 jaar later komt deze expeditie in het Andromeda-stelsel aan. We zien commander Shepard en consorten dan ook niet terug. Dit is een nieuw verhaal.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments