Mass Effect vond zijn basis op de Xbox 360 en komt nu ook naar de Xbox One. Natuurlijk zitten we daar op te wachten. Wat dat wachten betreft kan dat nog even duren…

Blake Jorgensen, de CFO bij Electronic Arts, heeft dit tijdens een presentatie van een tech conferentie laten weten. Mass Effect in het vierde kwartaal van EA’s jaar zou komen en daar wordt het fiscale jaar mee bedoeld die van maart tot maart loopt. Dus het vierde kwartaal is januari tot en met maart 2017. Damn, wat is dat weer lang wachten zeg! Blake geeft aan dat er dit fiscale jaar een reeks games uit gaat komen en dat ze elk kwartaal goed vertegenwoordigd zijn. Zo zal het derde kwartaal de eigen titel Battlefield en de third-party titel Titanfall 2 gaan uitkomen. Met die games richten ze zich op de snelle, door actie gedreven, shooter markt en pakken ze de strategie game markt mee. De sport games zijn een vast gegeven en Mirror’s Edge komt in het eerste kwartaal uit. Daarna is er dus nog Mass Effect, de sci-fi game die het vierde kwartaal moet gaan uitkomen, 2017 dus. Een geweldig jaar aldus Jorgensen.

Ik vind Mass Effect zelf echt heel tof maar ik moet er wel een bui voor hebben. Vaak na een zware dag op de redactie van Xbox Nederland (dat valt ook wel weer mee Maarten – red.) en natuurlijk mijn KI Pro Gaming heb ik even geen tijd om diep in een game als Mass Effect te duiken. Misschien verandert dat met de komst van Andromeda. Zit jij te wachten op de nieuwe Mass Effect?

Mass-Effect-2

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments