Marvel’s Avengers-uitbreiding: Black Panther – War For Wakanda nu verkrijgbaar

Eindelijk is het dan zover. We kunnen aan de slag met Black Panther. Tijd om Marvel’s Avengers weer op te starten.

SQUARE ENIX maakt bekend dat de Marvel’s Avengers-uitbreiding: Black Panther – War for Wakanda nu verkrijgbaar is als gratis update voor alle bezitters van de game. Naast de toevoeging van Black Panther, als negende speelbare superheld in de game, levert de War for Wakanda-uitbreiding twee nieuwe schurken, een gloednieuwe omgeving om te verkennen, nieuwe vijanden, de Birnin Zana Outpost, nieuwe Drop Zone- en Threat Sector-missies voor solo-spelers en multiplayer en meer, waarmee het de meeste nieuwe content ooit aan Marvel’s Avengers toevoegt sinds de lancering van de game.

“De War for Wakanda-uitbreiding is de grootste en beste update die we ooit maakten voor Marvel’s Avengers. We zijn er trots op dat we al deze nieuwe content gratis kunnen leveren aan alle bezitters van de game. Tel daarbij de nieuwe features die we al toevoegden en verbeteringen die we sinds de lancering doorvoerden, en er is nooit een beter moment geweest om een Marvel’s Avengers-speler te zijn.” ,” aldus Scot Amos, co-studiohoofd van Crystal Dynamics. “

Om de lancering te vieren verscheen op 16 augustus een Marvel’s Avengers WAR TABLE over de War for Wakanda-uitbreiding die spelers een uitgebreid toont wat ze van War for Wakanda kunnen verwachten. De War for Wakanda-uitbreiding is een aanvulling op een game die al bomvol content zit en vervolgt het verhaal dat begon bij de lancering van de verhalende ‘Reassemble’-campaign en werd voortgezet met de doorgaande Avengers Initiative-content. Marvel’s Avengers biedt nu diverse campaigns, negen speelbare helden en eindeloze multiplayer co-op-actie voor één tot vier spelers.

Marvel’s Avengers: Endgame Edition nu ook verkrijgbaar

Square Enix maakt bekend dat nu ook een nieuwe digitale versie van de game verkrijgbaar is. Marvel’s Avengers: Endgame Edition biedt directe toegang tot alle eerder verschenen gratis content van Marvel’s Avengers en acht gratis bonus-outfits, inclusief versies die zijn geïnspireerd door Marvel Studios’ Avengers: Endgame, voor een adviesprijs van € 59,99.

Over de Marvel’s Avengers-uitbreiding: Black Panther – War for Wakanda

Het verhaal van de gratis War for Wakanda-uitbreiding draait om koning T’Challa, ook wel bekend als de Black Panther, de toegewijde beschermer en huidige heerser van Wakanda. Wanneer de troepen van aartsvijand Klaw de veiligheid van Wakanda bedreigen, moet T’Challa de strijd aangaan om alles en iedereen te verdedigen die hem dierbaar is. Nadat T’Challa is getroffen door verraad en de daaruit voortvloeiende tragedie, vindt hij het moeilijk om zijn taken aan iemand anders toe te vertrouwen, zelfs niet aan zijn zus Shuri, terwijl hij ondertussen de bedreigingen van Wakanda het hoofd moet bieden.

Spelers beleven het verhaal van de game en de aanvullende missies van het doorgaande Avengers Initiative in de weelderige jungles van Wakanda, een geheel nieuwe omgeving en de enige plaats op aarde waar Vibranium is te vinden. Spelers kunnen ook het koninklijke paleis verkennen dat uitkijkt op Birnin Zana, ook wel bekend als “The Golden City,” in een nieuwe Outpost die bestaat uit Shuri’s laboratorium, Zawavari’s kamers en de Wakandan War Room.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments