SQUARE ENIX maakt vandaag bekend dat de volgende Marvel’s Avengers War Table-stream verschijnt op 29 juli om 19 uur CEST. De stream zal met name dieper ingaan op het beta-programma van Marvel’s Avengers, dat op 7 augustus begint.

De Marvel’s Avengers War Table-stream levert de wereldpremière van nieuwe trailers en informatie over de komende Super Hero-game. De eerste digitale stream verscheen op 24 juni en onthulde nieuwe Thor-gameplay, details over de belangrijkste schurk in de game, MODOK (Mental Organism Designed Only for Killing), en gloednieuwe informatie over War Zones, de teamgebaseerde missies van de game, inclusief hun structuur en hoe de Avengers zelfs nog sterker worden door samen te werken.

Op 29 juli biedt de tweede Marvel’s Avengers War Table spelers de meest complete indruk van wat ze kunnen verwachten van het komende beta-programma dat op 7 augustus begint. Fans kunnen verschillende, exclusieve nieuwe video’s verwachten die dieper ingaan op de content die via de beta beschikbaar komt, aangevuld met informatie over het design en de creatie van Marvel’s Avengers. Oplettende kijkers kunnen ook verborgen details opmerken die verwijzen naar toekomstige content en aankondigingen.

Spelers die een pre-order hebben geplaatst voor Xbox One en pc kunnen vanaf 14 augustus tot 16 augustus aan de slag met het beta-programma.

Tenslotte zal het beta-programma van 21 augustus tot 23 augustus worden geopend voor alle spelers.

Om de beta te kunnen spelen, is een gratis Square-Enix Members-account vereist. Spelers kunnen zich voor zo’n account aanmelden op https://membership.square-enix.com/users/sign_in. Het aanmelden wordt beloond met een exclusieve Thor-nameplate in de game.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments