Marvel’s Avengers next-gen update nu live, Black Panther aangekondigd

Als je gister even de moeite had genomen om je updatelijst te bekijken en je had Marvel’s Avengers in je gamelijst staan, dan schrok je wel even lichtelijk. Een update van 107 GB. Maar nu is hij dan ook klaar voor je Series X|S.

Square Enix maakt bekend dat Marvel’s Avengers nu verkrijgbaar is voor Xbox Series X|S-consoles. Spelers die de Xbox One-versie van de game bezitten kunnen zonder extra kosten upgraden naar de volledige next-gen-versie en hun opgeslagen gegevens overzetten om hun voortgang te behouden.

Daarnaast is de tweede post-launch-operation, Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect, nu uit. Deze operation voegt een nieuwe speelbare superheld toe aan de game: Clint Barton, ook wel bekend als Hawkeye, de boogschutter die zijn pijlen met onfeilbare precisie schiet.

Bezitters van de game kunnen nu gratis met Clint Barton en zijn unieke vaardigheden aan de slag. Naast een nieuwe speelbare superheld en het nieuwe hoofdstuk in het doorlopende Avengers Initiative-verhaal van de game, introduceert Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect ook een sterke nieuwe schurk: Maestro, een versie van de Hulk met Bruce Banners hersens en de Hulks kracht en vaardigheden, maar dan gek geworden in een apocalyptische toekomst.

Black Panther

Later dit jaar gaan we Black Panther aan de lijst helden toegevoegd zien worden. Deze uitbreiding was uitgesteld vanwege het overlijden van acteur Chadwick Boseman. Hij komt samen met de War for Wakanda uitbreiding. In de bovenstaande trailer zien we Black Panther bad guy Klaw verschijnen en kunnen we een invasie van Wakanda gaan verwachten.

Over Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye– Future Imperfect

Het verhaal van Future Imperfect is een vervolg op Taking AIM, het verhaal van Clint Bartons protégé Kate Bishop, en biedt een ultieme Super Hero-ervaring waar spelers zowel solo als met maximaal drie vrienden van kunnen genieten. Spelenderwijs komen spelers meer te weten over Hawkeyes zoektocht naar Nick Fury, de leider van SHIELD, in de hoop dat hij kan helpen om AIM te stoppen. In plaats daarvan ontdekt Hawkeye een gevaarlijk nieuw wapen dat werd gebouwd door Scientist Supreme Monica Rappaccini, een wapen dat het lot van de mensheid zou kunnen veranderen. Onderweg raakt Clint verwikkeld in een tijdreis-experiment dat hem laat reizen naar een toekomstige aarde die is vernietigd door kosmische krachten en wordt bewoond door Maestro, een oudere, verknipte versie van Hulk die even slim als sterk is.

Naast de nieuwe speelbare superheld, schurk en verhaalcontent, levert de nieuwste update van Marvel’s Avengers twee nieuwe features: Reassemble Campaign Replay en een geheel nieuwe, aanpasbare HARM Room. Reassemble Campaign Replay is een door fans veelgevraagde toevoeging die spelers de voortgang van hun Reassemble-campagne opnieuw laat instellen, om de content weer vanaf het begin te kunnen spelen zonder hun Hero-voortgang te verliezen. In de nieuwe aanpasbare HARM Room kunnen spelers hun ervaring aanpassen door aantallen en types vijanden te kiezen, naast omgevingsgevaren en gevechtsbonussen, om zodoende hun vaardigheden tot het uiterste te beproeven.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties