SQUARE ENIX heeft aangekondigd dat Marvel’s Avengers beschikbaar komt voor de Xbox Series X wanneer deze next-gen consoles rond de feestdagen van 2020 verschijnen.

Spelers die een versie van de game voor de huidige generatie consoles bezitten, krijgen zonder extra kosten een upgrade naar de next-gen-versie. Dit geldt voor spelers die upgraden van Xbox One naar Xbox Series X. Spelers kunnen ook hun save-bestanden verplaatsen naar de next-gen-consoles, inclusief hun spelerprofielen en vorderingen, zodat ze op de nieuwe consoles verder kunnen spelen vanaf het punt waar ze waren gebleven. Daarnaast maakt de ondersteuning van cross-gen play het mogelijk dat Xbox Series X-spelers kunnen samenspelen met hun vrienden die op een Xbox One spelen.

Marvel’s Avengers zal er verbluffend fraai uitzien en heerlijk spelen op de next-gen-systemen, onder meer dankzij extreem snelle laadtijden, hogere resolutie en natuurgetrouwheid, verbeterde textures en pantserbeschadigingen, en ray tracing.

Voor meer informatie over de game, de coöpstand en gloednieuwe gameplay-content kun je op 24 juni om 19 uur kijken naar de digitale stream van Marvel’s Avengers War Table. Deze stream is hier te bekijken: playavengers.com/wartable

Marvel’s Avengers verschijnt op 4 september

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments