Marvel’s Avengers krijgt next-gen upgrade en Hawkeye

Vandaag maakte SQUARE ENIX LTD bekend dat Marvel’s Avengers op 18 maart 2021 verschijnt voor Xbox Series X|S, samen met de tweede nieuwe speelbare held voor de game: Clint Barton, ook wel bekend als Hawkeye, de ongeëvenaarde boogschutter met een onfeilbare precisie.

Ik speel het sinds kort weer. Was nog niet aan de laatste nieuwe aanwinst Kate Bishop toegekomen en ben nu haar verhaal aan het spelen zodat ik klaar ben voor de mannelijke Hawkeye. Clint Barton versterk met zijn unieke talenten de selectie van de game als onderdeel van Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect, zonder extra kosten voor spelers die de game bezitten, op welk platform dan ook. Naast de nieuwe speelbare superheld en het nieuwe hoofdstuk in het doorgaande Avengers Initiative-verhaal van de game, introduceert Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect ook een sterke nieuwe schurk: Maestro, een versie van de Hulk met Bruce Banners hersens en de Hulks kracht en vaardigheden, maar dan gek geworden in een apocalyptische toekomst.

De Xbox Series X | S-versies van Marvel’s Avengers biedt hogere framerates en verbeterde beelden in vergelijking met de huidige generatie consoles, met een resolutie tot 4K op Xbox Series X en 1440p op Xbox Series S. De game maakt gebruik van de ingebouwde SSD van deze consoles voor aanzienlijk snellere laad- en streamingtijden en profiteert van hun grafische kracht en geheugen voor textures met een hogere resolutie, grotere drawing-afstanden voor high-res-modellen, verbeterde heldenacties en vernietiging, en andere verbeteringen die de volledige kracht van deze consoles benutten om gamers echt het gevoel te geven dat ze een superheld zijn.

Spelers die hun profielen en save-games overzetten naar next-gen-consoles, kunnen verder spelen vanaf het punt waar ze gebleven waren. Bovendien wordt cross-gen-play ondersteund, zodat  spelers met een Series X | S kunnen spelen met hun vrienden op Xbox One.

Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye– Future Imperfect

Het verhaal van Future Imperfect is een vervolg op Taking AIM, het verhaal van Clint Bartons protégé Kate Bishop, en biedt een ultieme Super Hero-ervaring waar spelers zowel solo als met maximaal drie vrienden van kunnen genieten. Spelenderwijs komen spelers meer te weten over Hawkeyes zoektocht naar Nick Fury, de leider van SHIELD, in de hoop dat hij kan helpen om AIM te stoppen. In plaats daarvan ontdekt Hawkeye een gevaarlijk nieuw wapen dat werd gebouwd door Scientist Supreme Monica Rappaccini, een wapen dat het lot van de mensheid zou kunnen veranderen. Onderweg raakt Clint verwikkeld in een tijdreis-experiment dat hem laat reizen naar een toekomstige aarde die is vernietigd door kosmische krachten en wordt bewoond door Maestro, een oudere, verknipte versie van Hulk die even slim als sterk is.

De aanloop naar Future Imperfect begon met Marvel’s Avengers Operation: Kate Bishop – Taking AIM, een uitbreiding die op 8 december 2020 werd gelanceerd. In Taking AIM dook Kate Bishop, meesterboogschutter en bekwame turnster, weer op, nadat haar onderzoek naar Nick Fury’s verdwijning op A-Day ertoe leidde dat Hawkeye ook werd vermist. Terwijl ze het mysterie achter de plotselinge opkomst van de tijdvervormende Tachyon Rifts ontrafelde, ontdekte ze een gestoord nieuw plan van AIM, dat haar ertoe aanzette om opnieuw met de Avengers samen te werken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties