In de categorie ‘NEEEEEEEE!’ komt het nieuws naar buiten dat Square Enix en Crystal Dynamics Marvel’s Avengers met een paar maanden uitgesteld hebben.

Ik, en velen met mij, keken al reikhalzend uit naar 15 mei. Dat was de datum waarop we los mochten gaan met Thor, Hulk, Iron Man en al die andere Marvel superhelden. Die datum is nu echter verplaatst naar 4 september. Onderstaande bericht was te lezen op de website van Chrystal Dyanimcs.

Square Enix en Crystal Dynamics kiezen er dus voor om wat langer de tijd te nemen voor deze game en dat is nooit verkeerd. Fans van The Avengers hebben torenhoge verwachtingen van de titel en sowieso trekt alleen al de naam enorm veel aandacht. Wat je als ontwikkelaar en uitgever dus absoluut niet wilt is een product uitbrengen waar je nog niet volledig achter staat.

Uitstel is nooit leuk, maar liever een paar maanden extra wachten en dan alsnog weggeblazen worden dan dat de game het nét niet is. En het is nou ook niet zo dat er nu helemaal niks meer is om naar uit te kijken in het voorjaar toch?

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
RMNiels
Beheerder
3 jaren geleden

Het enige voordeel is dat we nu veel meer tijd hebben om Cyberpunk 2077 te spelen, haha.