Inmiddels kunnen spelers genieten van de Marvel: Ultimate Alliance bundel die vorige week is uitgekomen. Helaas komen daar wat problemen bij kijken.

Het is ons natuurlijk niet onbekend dat er bundels komen met oudere games en waar je alles in één collectie krijgt. Meestal zit daar wel gelijk alle DLC in en laat dat nou net het probleem van Marvel: Ultimate Alliance zijn. Er zit namelijk geen DLC van deel 1 bij inbegrepen. Dan kom je best thuis van een koude kermis. Creative Director Bill Rosemann van Marvel Games heeft aangegeven dat ze bewust zijn van dit probleem en dat er alsnog DLC aan zal komen.

Zoals je kunt zien in de tweet, komen er ook nog pc fixes aan, maar dat is voor ons niet belangrijk. Helaas staat er in de tweet geen aanwijzing qua datum of wanneer we de DLC kunnen verwachten. Activision zal binnenkort met meer info komen, maar we weten wederom niet wanneer.

En dan nog geld vragen ook!

In mijn vorige artikel gaf ik al aan dat de prijzen best fors zijn als je ziet wat je er voor krijgt (40 euro per stuk, 60 euro voor de bundel). Het zijn oude games met hooguit een resolutie upgrade en de DLC komt later pas (gratis, dat dan weer wel). Hoewel wij er niks aan hebben, wil ik het toch even vermelden. De pc spelers ondervinden heel veel problemen met de spellen en krijgen ook niet eens de opties om visuele toeters en bellen aan te passen. Vrij slecht dus.

Misschien even wachten met het kopen van deze bundel, want dit is niet al te best. Waarom worden spellen soms op de markt gepleurd terwijl ze nog niet klaar zijn? Vermoeiend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments