Het is altijd weer een dingetje. Hoe groot is het speelgebied van de nieuwe Assassin’s Creed. Nou, dat zou wel eens een behoorlijke kunnen zijn.

Tijdens een interview liet Ubisoft producer Julien Laferrière namelijk weten dat de map in Assassin’s Creed Valhalla groter is dan die in Odyssey. Nu was Odyssey al belachelijk van omvang met ongeveer 233 vierkante kilometers maar Valhalla gaat dus nog groter worden.

Ik zou zeggen dat, kijkend naar afstanden, dat Valhalla waarschijnlijk iets groter is dan Asassin’s Creed Odyssey. Ik heb de exacte maten niet beschikbaar maar we hebben niet alleen Engeland nagebouwd maar ook een aardig deel van Noorwegen.

Er zijn andere geheime werelden waar ik niets over mag zeggen maar die ook aan de grootte van de game bijdragen. Het is geen kleine game, het is een game die ambitieus is en die vele uren aan gameplay in zich heeft.

Julien Laferrière

We weten al dat Valhalla door de vier koninkrijken van Engeland steden zoals Londen en York laat verkennen, maar er lijkt dus meer te zijn.

Een ander leuk feitje is dat wij vorig jaar al wisten dat de game Valhalla ging heten. We waren het alweer vergeten totdat we tegen dit oude artikel aanliepen.

Releasedatum

Ondertussen zijn de eerste releasedata ook al gelekt. Volgens twee bronnen, waaronder de al snel weer verwijderde productpagina van Amazon, zal de game op 15 oktober in de winkels te vinden zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments