Manchester United gamepartner FIFA, PSV zoekt profgamers

Dat Manchester United deze zomer flink de bezem door de club heeft gehaald mag duidelijk wezen, van Gaal werd vervangen door Mourinho en spelers als Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba werden voor duizelingwekkende bedragen binnengehaald. Reden genoeg voor EA om ManU te benaderen om gamepartner te worden.

EA had een nieuwe gamepartner nodig nadat FC Barcelona de samenwerking met Konami’s PES aan was gegaan. De sponsoring met Manchester United zou echter al langer bekend zijn, daar jeugdspeler Marcus Rashford model staat voor hoofdrolspeler Alex Hunter in FIFA’s nieuwe ‘Journey Mode’. De grootmachten hebben een deal voor drie jaar afgesloten en om dit te vieren heeft Manchester United meer promotiemateriaal voor de nieuwe FIFA vrij gegeven via social media. Hierbij moet je denken aan interactieve games, wallpapers en campagnes.

Richard Arnold, de Group Managing Director van de Manchester United Group Board verklaarde het volgende: “Met het aan boord halen van deze vernieuwers binnen onze global partners familie, is de belofte dat onze 659 miljoen volgers dit seizoen kunnen gaan genieten van een geweldig concept en inhoud, gewaarborgd. Dat is wel duidelijk door de vandaag vrijgegeven beelden en door de trailer van FIFA 17 The Journey die voortborduurt op ons instelling waarin wij jeugd een kans willen bieden.
Deze aankondiging zal door veel van onze jeugdige fans met veel enthousiasme worden ontvangen en ook door enkele van onze spelers die opgegroeid zijn met deze franchise en andere EA Sport titels.”

anthony-martial-2560x1440-fifa-17-ea-sports-football-game-hd-1272

Jamie McKinlay, die zich Vice President of Marketing voor EA Sports mag noemen, voegde hier aan toe: “Wij zijn zeer verheugd met om ons bij Manchester United te voegen als hun global partner. Het is een geweldige kans die ons de mogelijkheid bied om een nog authentiekere ervaring aan onze spelers te bieden en om het team met vele grote namen dichter bij de fans van deze meest besproken club in de wereld te brengen.”

Het lijkt er dus op dat FIFA The Journey een game mode wordt die niet alleen om jou als speler, maar ook veel om Manchester United gaat draaien. Wanneer we meer info hebben, dan lezen jullie het uiteraard bij ons.

PSV

En dan is er nog kort en krachtig nieuws uit Eindhoven. PSV is namelijk op zoek naar een profgamer die onder de vlag van PSV deel wil gaan nemen aan de professionele eSports met FIFA 17. Volgens Guus Pennings, de manager marketing en media van PSV, begint de wereld van  de gewone sport en eSports elkaar te kruisen en is het voor PSV daarom belangrijk om te weten wat fans bezig houdt.

PSE-Algemeen

Dit najaar zal PSV een groot FIFA 17-toernooi houden met Dutch Game Masters in het Philips Stadion. Gamers vanaf 16 jaar kunnen hieraan deelnemen en de uiteindelijke winnaar zal geselecteerd worden als de profgamer van PSV. Mocht je aangenomen worden, dan krijg je toegang tot de faciliteiten van de club en mag je op kosten van PSV naar alle wereldwijde toernooien. Als klap op de vuurpijl mag de speler met de hele selectie op de elftalfoto.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments