Update onderaan bericht

Gisteren berichtten we al over de drie nieuwe titels. Als voorzorg hadden we alvast geschreven dat we niets over Black Ops wisten. Nu lijkt er meer nieuws te zijn.

We kunnen geen post plaatsen over nieuwe games in de backward compatibility lijst of er komen reacties over Black Ops. Het lijkt voor velen een soort obsessie te zijn, het spelen van Black Ops op de Xbox One. Het lijkt erop dat goed nieuws hebben voor die groep.

Vandaag werd bekend gemaakt dat voor de game preview members (let op, dat is iets anders dan lid zijn van het Preview gedeelte op de Xbox One) het nu mogelijk is om Halo Wars te gaan spelen via de backward compatibility. Maar dat is niet alles. In het kielzog van dit bericht zien we meldingen dat er door Microsoft een mail wordt rondgestuurd waarin dit te zien is wat impliceert dat er naast Halo Wars ook nog een klein aantal andere games snel gaan komen:

Xbox-One-Backwards-Compatibility[1]

Blijkbaar heeft iemand iets te snel op de knop gedrukt want via de Xbox Store is nog niets concreets te zien behalve dan dat deze games wel op de Backward Compatibility pagina te zien zijn als aankomende titels. Ook Major Nelson heeft nog geen aankondiging gedaan. Toch lijkt het erop dat we binnen hele korte tijd de lijst aangevuld zien gaan worden met de Bioshock trilogy, Skate 3 en het veel gevraagde Call of Duty Black Ops. Ik zou zeggen, hou je console en ons in de gaten want zodra dit officieel is, gaan we dit absoluut melden.


 

Update 19 maart

De mail blijkt nep te zijn. Tenminste, als we betrouwbare Major Nelson moeten geloven. Hij zal ooit wel komen maar wanneer? We just do not know.

black-ops-1-backwards-compatibility[1]

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties