Magische trailer Kingdom Hearts III toont nieuwe karakters

Dat Kingdom Hearts III lang op zich laat wachten is een feit. Het is tenslotte al 12 jaar geleden dat dat Kingdom Hearts II uitkwam. Dit jaar moet de game dan eindelijk uit gaan komen en met een nieuwe trailer introduceert de game een paar nieuwe personages. Hoewel nieuw…?

Tijdens de D23 Expo in Tokio gaf Square Enix een presentatie waarbij meer informatie werd vrijgegeven over Kingdom Hearts III. In de trailer zien we de wereld en personages van Monsters Inc. naar voren komen. Daarnaast maken Vanitas en Marluxia hun rentree. Zij waren in vorige delen van de game ook al te zien.

Een releasedatum heeft Square Enix helaas nog niet gegeven voor de game, behalve dat deze nog steeds gepland staat voor 2018. Waarschijnlijk gaan we op de E3 in juni hier meer over horen.

Daarnaast gaf men de soundtrack van de game vrij via een trailer. De titel is ‘Don’t think twice’ en wordt gezongen door Hikaru Utada. Er waren al geruchten dat laatstgenoemde de zangeres zou zijn, deze werden vervolgens ontkend, maar zijn bij deze toch bevestigd. Ben je benieuwd naar de soundtrack?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments