EA Access wordt zo langzamerhand een must om te hebben. Zoveel waar voor 25 euro per jaar, dat kan je simpelweg niet laten liggen.

Voor de prijs van een maandelijkse kop Cappuccino ben je al verzekerd van het lidmaatschap. Voor diegene die het nog niet kennen, EA Access is een abonnementen service van EA waarbij je toegang krijgt tot een groot aantal EA games die men daarvoor beschikbaar heeft gemaakt. Het zijn niet de nieuwste titels maar echt veel scheelt dat meestal niet. Zolang je abonnee bent, kan je de games spelen en dat zijn er onderhand al meer dan 30.

Vandaag liet EA Acces weten dat de laatsten Madden vanaf volgende week, de 24e, in de vault gezet zal gaan worden. Dat is exact zes maanden na release. Best snel toch? Vorige week werd de backward compatible Xbox 360 game Skate 3 al in de serie geplaatst en daarvoor de redelijk nieuwe UFC 2 game.

Heb je toch iets van, maar ik wil games gewoon gelijk bij release spelen, dan kan je ook mijn methode volgen. Koop hem bij release ergens goedkoop op disc en ga lekker spelen. Zodra je de aankondiging van de game in EA Access ziet, dan race je naar de dichtstbijzijnde Nedgame, Gamemania of CEX en lever je hem gewoon in. Dan valt de schade nog een beetje mee.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties