Weet je het nog? Tina Turner blèrend dat we niet opnieuw een held nodig hebben terwijl onze vriend Mel Gibson als Mad Max zich een weg door een rauwe wereld heen schoot. Ik heb nog in de rij gestaan voor deze legendarische filmreeks.

Mad_Max_2_h1[1]

Mad Max, the game, heeft nu nieuwe screenshots vrijgegeven en deze nemen je mee terug in die woestijnachtige wereld die er uit ziet alsof de aarde het einde der tijden heeft ondergaan. Je neemt de rol aan van Mad Max in deze third person action game. Mad Max zal bewapend zijn met een reeks aan guns waarvan, net zoals in de film, zijn shotgun favoriet is. Maar ga spaarzaam met je wapen om want ammo is schaars dus gewoon uithalen met je shotgun is vaak het beste.

Max beweegt zich door “The Big Nothing”. Een vijandig gebied die je zonder map zal moeten verkennen. Hij houdt zich in leven met het eten van kleine knaagdieren en maden, jakkie. Mad Max heeft een crafting systeem waarin je nieuwe wapens en gereedschap kan maken. In Max’ garage kan je alles aan je auto veranderen of aanpassen, van motor tot paint job.

Bouw de ultimate car

Zonder je interceptor ben je niks. Dus ga op avontuur om deze car te herbouwen want die heb je nodig voor de weg naar verlossing. Vermorzel je vijanden in high-speed car warfare en maak gebruik van de ultieme strijdwagen. Bouw de perfecte oorlogsmachine met duizenden modificaties waarmee je de armor, wapens en performance van je machine kan verbeteren.

Wordt de legendarische post-apocalyptische strijder

Upgrade Max’ stats, uitrusting en abilities. Overval en plunder kampen van je vijand. Kill of be killed door het gebruik van stealth, gun en melee combat.

Tem het woeste Wasteland

Reis en ontdek deze wereld waarin je een dynamisch weersysteem, verraderlijke gebieden en sadistische facties tegenkomt. Je hebt de totale vrijheid om te doen en te gaan waar je maar wil. Het Wasteland zit vol met side-missions, activiteiten en ontmoetingen die variëren van het hijacken van vrachtwagens met brandstof tot het leggen van hinderlagen.

Mad Max staat op de releaselijst voor 4 september. Op de E3 zal er meer bekend gemaakt gaan worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties