Maak je eigen tracks met de Forza Horizon 5: Hot Wheels uitbreiding

Forza Horizon 5 brengt op 19 juli 2022 de Hot Wheels DLC uit. Tijdens de extended showcase van Xbox & Bethesda zijn we meer over deze eerste uitbreiding te weten gekomen. Wat mogen we verwachten?

Forza Horizon 5 was voor menigeen dé game van 2021. Ook binnen de XBNL-community wordt de game nog met veel plezier gespeeld! Er werden wekelijkse en maandelijkse events door de community georganiseerd. Op onze Discord werd de Koplamp-titel voor de beste rijder herhaaldelijk uitgereikt. En met rond de 120 in-game XBNL-club leden hebben we zelfs in de wereldwijde top 100 van clubs gestaan. Kortom, de game werd heel fanatiek gespeeld, maar de laatste maand werd de roep om nieuwe content steeds luider. Gelukkig vonden de ontwikkelaars dat ook een goed idee en op 19 juli 2022 zal dan ook de eerste uitbreiding gelanceerd worden.

Hot Wheels DLC

De Hot Wheels DLC kennen we nog van Forza Horizon 3 en deze was destijds zeer populair. Gek is het dus niet dat de ontwikkelaars dit type DLC dan ook graag in Forza Horizon 5 zien terugkomen.

In Forza Horizon 5: Hot Wheels, mogen we meer dan 200km aan tracks verwachten. In bovenstaande trailer zien we al iets van de enorme omvang van deze update. Ook zien we dat er nieuwe biomes toegevoegd worden, zoals: Giant Canyon, Ice Cauldron en Forest Falls. Het goede nieuws is tevens dat deze werelden direct beschikbaar zijn. Je hoeft dus niet eerst uren aan progressie in de basisgame te boeken. je kunt vanaf de start deze DLC alleen of samen met je vrienden spelen.

Ook is het mogelijk om in Design Lab je eigen Hot Wheels tracks te ontwerpen. Hiervoor heb je als speler de creation kit tot je beschikking. De creation kit is met 80 nieuwe track en stunt elementen uitgebreid. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd die het toegankelijker moeten maken om zelf een track te ontwerpen.

Kijk jij uit naar deze DLC? En zou je willen dat we weer een aantal XBNL-events in het Design Lab gaan ontwikkelen?

Over Forza Horizon 5

Mocht je graag met ons mee willen racen, dan kun je de XBNL Club joinen. Twijfel je nog erover om Forza Horizon 5 aan te schaffen? In onze review kun je lezen wat wij van de game vinden. Natuurlijk zit de game ook in de Game Pass. Tijdens onze wekelijkse podcast hebben we ook uitvoerig onze eerste indrukken besproken. Mocht je zelf een leuke race ontworpen hebben en je wilt deze graag met ons delen? Kom dan langs op onze Discord en deel je race in het Forza subkanaal. Je bent hier ook aan het juiste adres om gezellig over Forza te praten of met andere samen een race te doen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments