Lord of the Rings: Return to Moria is de volgende game uit de reeks

Met de teleurstelling van Gollum nog vers in het geheugen is het alweer bijna tijd voor een volgende game in het universum van Tolkien. Return to Moria is de volgende titel die het mag gaan proberen.

The Lord of the Rings: Return to Moria gaat geen stealth game worden. Ook geen actiegame, of een RTS. Nope, dit gaat een heuse survival crafting game worden waarin je in een procedureel gegenereerde wereld gaat proberen om Moria terug te veroveren voor de dwergen. De game wordt gemaakt door Free Range Games dat onder andere heeft meegewerkt aan games als Oddworld: Soulstorm en The Callisto Protocol.

Om dingen te kunnen bouwen moet je mijnen, maar dat maakt weer kabaal dat de monsters die in de bergen wonen aantrekt en dat zorgt automatisch weer voor combat. Moria veroveren gaat dus niet makkelijk worden. Gelukkig kun je het zowel solo als online met tot wel acht spelers tegelijk proberen te doen.

Van wat ik er tot nu toe van zie ben ik vooral grafisch nog allesbehalve onder de indruk van deze game, maar wellicht worden we door de gameplay nog wel compleet weggeblazen. Lang hoeven we niet meer te wachten want Return to Moria moet nog dit najaar verschijnen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties