Wil jij een kaartje winnen met daarop een code voor 3 maanden Xbox Game Pass Ultimate? Lees dan snel even verder!

Ondanks dat de mannen van XBNL met de gloednieuwe website Lootkings de concurrentie met CD Keys en Livekaarten zijn aangegaan, zijn ze nog steeds zo lekker gewoon gebleven. Jullie steun en vertrouwen is hierin onmisbaar gebleken. Daarom willen we iets terug doen voor de XBNL-community en hoe kan dat beter dan door te trakteren op dat waar we allemaal zo ontzettend van houden? Games en de Xbox Game Pass!

Hoe kan ik de Game Pass Ultimate code winnen?

Wil jij 3 maanden lang alle games uit de Game Pass kunnen spelen? Dit is wat je moet doen:

  1. Volg Lootkings op Twitter, like de Facebook-pagina of volg Lootkings op Instagram.
  2. Laat in de comments van het bericht op de social media kanalen van XboxNederland of Lootkings weten wat jouw favoriete game uit de Game Pass is.
  3. Je maakt extra kans wanneer je jouw game buddy’s in het bericht tagt.

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot zondag 27 september 2020 en sluit om exact 18:00 uur. Op diezelfde dag bepalen we wie de winnaar is. De winnaar wordt uit een digitale grabbelton getrokken en krijgt de code toegestuurd. 

Hoe zit dat dan precies met die extra kans? Simpel. Als je één of meerdere van jouw game buddy’s in het bericht tagt dan doen we jouw naam gewoon twee keer in de digitale grabbelton!

De winnaar wordt door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaar heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Kluut
Kluut
3 jaren geleden

Hoe lang is de code geldig wanneer ik een gamepass bestel?