Little Nightmares 2 aangekondigd tijdens Gamescom 2019

De Gamescom van 2019 is deze week officieel van start gegaan en dat brengt soms wat (leuke) verrassingen met zich mee. Gisteravond is Little Nightmares 2 namelijk aangekondigd en ik ben als een kind zo blij.

Kinderlijke horror

Gisteravond, tijdens de speciale pre-show van de Gamescom, heeft uitgever Bandai Namco laten weten dat er een heus vervolg komt op de kinderlijke puzzel/horror game Little Nightmares. Een game die bij mij zeker de gevoelige snaar wel wist te raken. Wanneer dit vervolg precies uitkomt is nog niet bekend, maar wel zijn onderstaande key features alvast vrijgegeven.

  • Beleef een avontuur dat jou gegarandeerd kippenvel bezorgt – Neem Mono en Six mee op een avontuur waarbij nieuwe Residents op de loer liggen te wachten om jou te grazen te nemen en je dromen te verzieken! Wees slimmer dan de sadistische Leraar, overleef de bloeddorstige Jager en meer wezens afkomstig uit de diepten van de hel.
  • Ontdek een fantastische horrorwereld verziekt door de Signaaltoren – Ontsnap aan een wereld die door- en door verrot is. Jouw tocht neemt je mee door het griezelige bos, sinistere scholen en meer op de weg naar de gevreesde Signaaltoren. De bron van alle ellende en gruwel die in de wereld is te vinden.
  • Laat opnieuw de held in je ontwaken om Six uit de duisternis te redden  – Six vervaagt langzaam maar zeker uit de wereld en haar enige hoop is om Mono naar de Signaaltoren te begeleiden, zodat hij hen kan redden. In deze wereld vol nachtmerries, ben jij haar enige en laatste hoop. Kun jij de moed verzamelen om je angsten onder ogen te zien, Six te redden en de wereld te ontdoen van deze duisternis?

Dus.. niet snel last van knikkende knietjes en natte broekjes? Houd onze website dan goed in de gaten voor meer info!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments