Potverdikkie, soms zie je ineens een trailertje voorbij komen waar je mond wijd open van valt. Take a look at Little Devil Inside

Deze indie game die nu via een Kickstarter hard bezig is om de benodigde fondsen te werven zodat de game ook echt uit kan komen, is een 3D action adventure RPG. Je wordt in een wat surreële wereld gedropt waarin je andere wezens, monsters en mensen tegenkomt. Je leert, jaagt, reist, overleeft en ontdekt de wereld om je heen.

De game draait niet om het alleen maar killen van demonen en de wereld redden. Je leeft echt gewoon je leven in deze onrealistische wereld. Het vertelt verhalen van mensen die nogal vreemde beroepen hebben zoals op monsters jaren en leert wat er in hun dagelijkse leven allemaal speelt.

De tekenstijl van LDI is heel bijzonder. Geen levensechte zeer gedetailleerde objecten en characters met hoge texturen maar een subtiele prachtige stijl. Je ziet invloeden van X-com, Zelda, System Shock en Betrayal at Krondor. De game is vooral een exploration focused survival action RPG.

De game draait dus om het alledaagse leven. Net zoals je in het echte leven hard werkt en dan geniet van je vrije tijd, is dit ook een wereld waarbij je na je avonturen weer terugkeert naar je huis om daar weer bij te tanken.

Hoe dan ook, de beelden zijn al veelbelovend dus we houden deze in de gaten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments