Lion King en Toy Story characters komen naar Disney Dreamlight Valley

Disney Dreamlight Valley is in early access, maar dat lijkt de ontwikkelaars er niet van te weerhouden om nieuwe content toe te voegen. Wat mogen we komende maanden verwachten?

De hype van dit moment binnen de XBNL-community is zonder twijfel Disney Dreamlight Valley. En terecht! De game zit goed in elkaar, zoals je ook in onze preview hebt kunnen lezen:

De ontwikkelaars van Disney Dreamlight Valley hebben een uitstekende game uitgebracht. De vergelijking met Animal Crossing is snel te maken en daar zitten ook zeer veel risico’s aan. Disney Dreamlight Valley weet echter haar eigen unieke sfeer te brengen en dat is niet alleen aan de sprekende Disney characters toe te wijzen. De gameplay zit namelijk ook goed in elkaar. Er valt veel te exploreren en honderden unieke cosmetics en upgrades zijn vrij te spelen. Als speler zul je het gevoel krijgen het kloppend hart van Dreamlight Valley te zijn. Een wereld die je naar hartenlust, met de Disney vrienden aan jouw zijde, kunt uitbouwen.

Met Disney Dreamlight Valley hebben de ontwikkelaars goud in handen. Toekomstig succes zal sterk afhangen van het regelmatig toevoegen van nieuwe content en, wellicht veel belangrijker, de game ook voor de jongere spelers toegankelijker te maken. De ontwikkelaars hebben de toegankelijkheid, door goed werkende crossplatform progressie, hoog in het vaandel staan. Nu nog wat geld vrij maken om voor de officiële release vertaalbureaus in dienst te nemen en tekstuele uitleg met meer animaties te ondersteunen.

Twee content updates

Nog dit najaar zullen aan Dreamlight Valley twee content updates toegevoegd worden. Zo zal in september Scar toegevoegd worden, waarmee tevens een nieuwe verhaallijn toegevoegd wordt. Later dit najaar worden je favoriete characters uit Toy Story toegevoegd. Deze update voegt tevens een nieuw gebied toe om te verkennen. In bovenstaande trailer kun je alvast een eerste indruk krijgen!

De content updates zullen gepaard gaan met het toevoegen van cosmetics en andere items om het leven in jouw Valley zo aangenaam mogelijk te maken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments