Velen hoopten op een releasedatum van Halo Infinite tijdens de Gamescom en die is inmiddels bekend, maar Microsoft had meer moois voor ons in de vorm van een Limited Edition Halo Infinite Xbox Series X en diverse accessoires.

Tijdens de Gamescom Opening Night Live kondigde Microsoft een Limited Edition Halo Infinite Xbox Series X aan. Het apparaat heeft een zwart en grijze behuizing met goudkleurige tinten en ik moet zeggen dat ik hem best mooi vind. Het apparaat moet uitkomen op 15 november en zal $550 gaan kosten. De pre-orders zijn momenteel nog niet live, maar als je zo’n ding wilt zul je er waarschijnlijk erg snel bij moeten zijn.

Naast de Series X werd er ook een Limited Edition Elite Series 2 controller aangekondigd. Jammer genoeg is die ondertussen bij Microsoft zelf al uitverkocht. Gelukkig hebben we de beelden nog. Mogelijk krijgen andere retailers nog een aantal exemplaren om te verkopen. Of er nog meer bijgemaakt gaan worden is afwachten.

Microsoft liet weten dat behalve zijzelf ook Razer en Seagate met een aantal Halo accessoires gaan komen. Razer komt met de Razer Kaira Pro headset, terwijl Seagate op hun beurt een Game Drive met Halo thema uit gaat brengen. De prijs voor die Game Drives is $99,99 voor een 2 TB uitvoering of $159,99 voor de 5 TB. Een prijs voor de headset is nog niet bekend.

Halo Infinite zelf heeft ook een releasedatum gekregen. De game verschijnt op 8 december, maar zal vooralsnog alleen maar een campaign en multiplayer bevatten. Een co-op modus en The Forge verschijnen later.

Ok, zeg eerlijk. Wie van jullie gaat een nieuwe F5-knop nodig hebben in de jacht op die Series X?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments