Life is Stranger: True Colors gameplay en Remastered Collection aangekondigd

Op de persconferentie van Square Enix heeft Deck Nine meer gameplaybeelden getoond van de nieuwe Life is Strange: True colors. Maar dat is niet alles, want er wordt ook aangekondigd dat er een Life is Strange Remastered Collection komt op 30 september!

We zien tijdens de persconferentie en in de video hierboven dat het in True Colors echt om empathische krachten gaat. Je speelt met Alex Chen die haar broer Gabe opzoekt in Haven Springs en waar mysteries zich in een rap tempo achter elkaar voordoen. Alex heeft de kracht om emoties van anderen te voelen en die zie je in de game als verschillende aura’s (net als in die ene film Inside Out).

Onze redacteur Rik zit al met smart te wachten tot hij deze nieuwe Life is Strange mag gaan spelen. Ik moet uberhuapt nog Life is Strange oppakken. Dat komt goed uit gezien de Remastered Collection er aan komt en alles net even iets scherper maakt. Het is allemaal niet heel indrukwekkend op het gebied van de graphics, maar daar draait het gelukkig ook niet om bij deze verhalende games. De Remastered Collection bevat overigens ook Before the Storm, een apart verhaal in de Life is Strange franchise.

Life is Strange: True Colors komt op 10 september uit voor alle consoles en pc en de Remastered Collection volgt op 30 september maar dan alleen voor de Xbox One generatie (dus geen Series S|X enhancement).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments