Kunnen wij nog even benadrukken hoe geweldig Life is Strange was? Een episodische game die episch was. Heb jij hem nog niet gespeeld? Shame on you! Maar gelukkig is episode 1 nu gratis verkrijgbaar op de Xbox One. Daarnaast komt er voor de fans, die geen genoeg hebben van Life is Strange, een echte tv-show aan. 

Square Enix en Legendary (mede-financierders van Warner Bros. films) gaan samenwerken om een live-action serie te maken van Life is Strange. Op het moment is er nog geen release datum, maar wat wij wel weten is dat Dmitri Johnson en Dan Jevons van Dj2 Entertainment gaan werken aan de serie. Johnson en Jevons werken ook aan de Sonic The Hedgehog film voor Sony Pictures die in 2018 uit moet komen. Absoluut niet verkeerd lijkt mij.

Legendary Entertainment

Greg Siegel, Senior Vice President van Legendary, zei het volgende over Life is Strange:

Life is Strange is een van die zeldzame games waar diepe personages en verhaallijnen samengaan met een diepe en meegaande gameplay.

Life is Strange is perfect voor een live action serie. Wij zijn ontzettend blij dat wij met Square Enix, Dontnod Entertainment en Dj2 mogen samenwerken om de wereld van Arcadia bay tot leven te brengen op een nieuwe, maar ook spannende manier.

Life is Strange

Ik moet eerlijk zeggen dat ik na dit nieuws ontzettend hyped ben voor de serie en dat ik mijn vingers ga aflikken als de eerste trailer om de hoek komt kijken. De game was al heerlijk en gaf ons één van de best episodische games ooit en wij krijgen er nu ook een serie over. Ik ben vooral benieuwd hoe zij Arcadia Bay tot leven gaan brengen in een serie. Daarnaast blijft de vraag ook hangen, blijft Legendary bij het originele verhaal of gaan zij een andere weg in?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments