Life Is Strange’ 3 & 4 kunnen we gerust grote game-changers noemen. Daarom wordt er erg veel verwacht van de laatste episode van de reeks: ‘Life Is Strange: Polarized’. Nu pas maakte producer Luc Baghadoust de releasedatum bekend.

En wat blijkt: die is al over een kleine maand. De release van ‘Life Is Strange Episode 5: Polarized’ staat namelijk gepland op 20 oktober.

Om het met de woorden van Luc te zeggen: ”We weten dat velen van jullie al lang wachten op de finale van de ‘Life Is Strange’-reeks, maar we wilden er zeker van zijn dat de game perfect zou worden. Normaal geven we nog geen releasedatum totdat de game volledig klaar is, maar omdat het vandaag Max zijn verjaardag is, willen we jullie die wel al geven. We willen jullie allemaal bedanken voor jullie steun en hopen dat jullie zullen genieten van Episode 5. Toen wij hieraan begonnen hadden wij nooit verwacht dat ‘Life Is Strange’ zoveel succes zou hebben. Dankjewel aan jullie allemaal.”

CPI2G8fVAAAPvev[1]

De titel belooft een spannend einde vol met tegenstellingen. 20 oktober is wel een releasedatum onder voorbehoud, want als ze de game niet volledig klaar krijgen tegen die tijd dan wordt die natuurlijk uitgesteld, mocht dat gebeuren dan hoor je dat natuurlijk meteen van ons.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments