Lies of P toont nieuwe beelden en krijgt releasedatum

Tijdens de Summer Game Fest hebben we nieuwe beelden van Lies of P gezien. Wat zijn we te weten gekomen?

Lies of P is een actie souls-like game geïnspireerd door het bekende verhaal van Pinocchio. Het speelt zich af in een wrede, donkere Belle Époque-wereld. De mensheid is verloren gegaan in een ooit mooie stad die nu een levende hel is geworden vol onuitsprekelijke gruwelen. In bovenstaande trailer krijgen we hier een indruk van.

De game wordt ontwikkeld door NEOWIZ. Om spelers alvast wat indrukken op te laten doen, hebben de ontwikkelaars per vandaag een gratis demo beschikbaar gesteld. Je kunt de game via de Microsoft Store op je Xbox downloaden en vervolgens de eerste paar uur van de game spelen. Ook kun je vanaf vandaag de game pre-orderen.

Er is nog veel wat ik over de game wil weten. Welke mogelijkheden zijn er om je character te upgraden? Volgt de game een open wereld structuur? Zijn de werelden goed gevuld met gevarieerde vijanden? Veel vragen, maar op basis van de beelden ook veel enthousiasme. Dit zou zomaar eens mijn GOTY voor 2023 kunnen worden.

Lies of P komt op 19 september 2023 uit op de Xbox Series X|S. De game zal tevens direct via Xbox Game Pass te spelen zijn!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties