Voor Star Wars fans is het een goed jaar. Nieuwe film, nieuwe game en veel nieuwe gadgets en hebbedingetjes die de zakken van Disney flink gaat vullen Star Wars fans graag willen hebben.

Voor de echte die-hard fan kan het niet gek genoeg als het op Star Wars gadgets aankomt. Van blikken soep met Yoda erop tot action-figures, er is van alles te koop en bijna alle artikelen vinden gretig aftrek (giggity). Voor de echte fan, de echte echte die-hard fan met teveel geld heb ik iets leuks gevonden. Een full metal AT-ST van 265cm hoog, op te halen in Polen. Deze one-of-a-kind creatie is met de hand gemaakt en bestaat voornamelijk uit oude auto onderdelen en ander oud metaal. Kans is dus aanwezig dat je gestolen Golf 2.0 TDI erin zit verwerkt. Deze crea-bea metaalbende kost je € 3.656,31 exclusief verzendkosten. Waarschijnlijk kan je die 31 cent wel afdingen als je een aardig woordje Pools spreekt.

at-st 2

De afmetingen van deze omgesmolten berg auto-onderdelen zijn ongeveer 265 x 140 x 90 centymetr.
Met een gewicht van rond de 200 kilo is deze transformer niet de lichtste, dus verzenden kan lastig zijn. Ophalen is altijd een optie natuurlijk, al heb je wel een flinke bus nodig om dit in kwijt te kunnen.
Mocht je interesse hebben in deze AT-ST dan kan je via deze link contact opnemen met de maker van het gevaarte.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties