Rockstar Games heeft een leuk geintje bedacht om cheaters in GTA Online aan te pakken. Eerder deze maand wisten GTA Online spelers een exploit te vinden, waardoor ze een unieke singleplayer auto naar GTA Online konden brengen.

Rockstar Games heeft de boel van een patch voorzien met hilarische gevolgen. Zodra men de cheat activeert en in de auto stapt, explodeert de auto. Menig andere ontwikkelaar had gewoon de hele cheat gedeactiveerd, maar Rockstar vond het nodig om het met wat humor af te handelen. Je zou denken dat het niet zo’n ramp is als mensen een bepaalde auto uit de singleplayer naar GTA Online weten te slepen. Echter gaat het hier om de Duke O’Death, de auto die je krijgt als je van de last-gen GTA V naar de current-gen versie had ge-upgrade. De Duke O’Death is een razendsnelle bak met een geweldig lange duurzaamheid, waardoor de auto andere auto’s keihard kan rammen en het dus goed irritant kan maken voor andere spelers online.

Hieronder hebben we een video geplaatst van hoe het eruit ziet wanneer men de cheat activeert en in de desbetreffende auto stapt.

Gelukkig is de auto prima te herkennen. Mochten er dus cheaters zijn die het leuk vinden om allemaal van dit soort auto’s te spawnen in de hoop dat een arme ziel erin stapt, dan is die kans gelijk een stuk kleiner geworden daardoor.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties