LEGO DC Super Villains aangekondigd – Good to be bad!

Voor de mensen onder ons die LEGO games wel kunnen waarderen en het niet te moeilijk vinden, is er eind dit jaar een game waar je met volle passie mee aan de slag kunt gaan! Houd je er van om eens de schurk uit te hangen? Dan is dit extra goed nieuws! LEGO DC Super Villains is aangekondigd.

LEGO games, ik raak er steeds meer gewend aan. Mijn eerste LEGO game was een drama (volgens mij moest ik Marvel Superheroes reviewen). Doordat ik nog niet alle gameplay elementen van de reeks kende, liep ik constant vast omdat ik niet wist wat ik moest doen. Het was zelfs zo erg dat mijn collega’s een speciale video hebben gemaakt:

Maar goed, genoeg over mijn LEGO handicap! Het is tijd voor een nieuwe LEGO game met schurken uit de DC Universe! Wie zijn dat dan? Uiteraard The Joker en Harley Quinn die je van Batman kent, maar ook Reverse Flash van The Flash, Gorilla Grudd en Lex Luthor (Superman).

Je bent je eigen schurk

Een nieuwe mogelijkheid in deze game is om je eigen schurk te maken! Geef hem of haar een eigen gezicht, fout outfit en krachten. We hebben allemaal stiekem wel eens momenten in onze levens gehad dat we bij ons zelf nadachten ”misschien ben ik rijp voor het gesticht”. Laat jouw innerlijke fantasieën allemaal vrij in deze game (die overigens voor kinderen is, dus niet te ver gaan met je fantasieën, viezerik). In de game kan je met jouw schurk naar je favoriete DC Universe locaties en speel je dus samen met de schurken die ik al eerder opnoemde. Overigens wordt jouw schurk dus het middelpunt van het verhaal en volgen we niet één of andere Origin-story van The Joker of hoe Lex Luthor van gepest jongetje naar vijand van Superman is gegroeid.

In dit verhaal is de Justice League (Batman, Superman, The Flash, Green Arrow, Wonderwoman etc.) verdwenen en is de bescherming van de aarde overgelaten aan een andere groep dat zichzelf ”Justice Syndicate” noemt. Maar dit groepje is niet wat het beweert (tam tam tammmmmmm). De schurken zullen moeten samenwerken om deze Justice Syndicate neer te halen. Tot zo ver klinkt het mega cheesy, maar hey, het is LEGO, komt vast wel goed.

Dit jaar al de schurk uithangen

We mogen dit jaar al de schurk gaan uithangen, want de game komt 17 oktober naar jouw Xbox One! Je mag uiteraard weer co-op verwachten waar je met twee spelers de krachten kunt bundelen en extra evil kan doen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments