LEGO Bricktales komt volgende maand naar Xbox

Voor de fans van LEGO is er geweldig nieuws want er komt een nieuwe bouwgame aan.

In samenwerking met de LEGO Group kondigt Thunderful aan dat hun langverwachte bouwsteenavontuur “LEGO Bricktales” op 12 oktober naar Xbox Series X|S en Xbox One  komt.

In LEGO Bricktales, ontwikkeld door het team achter de Bridge Constructor-serie, reis je door 5 prachtige LEGO-themagebieden op zoek naar een manier om je opa te helpen met zijn vervallen pretpark. Een intuïtieve nieuwe steen-voor-steen bouwmechanisme helpt je de vele leuke puzzels op te lossen die je tijdens dit avontuur tegenkomt en brengt de oplossingen tot leven.

Met de kracht van je fantasie laat LEGO Bricktales je coole esthetische creaties maken, zoals marktkramen en muziekdozen, en test je je bouwvaardigheden met functionele, op fysica gebaseerde puzzels zoals het bouwen van kranen en gyrocopters. Die heb je nodig om de LEGO Minifiguren, die je in elk diorama tegenkomt, te helpen en nieuwe vaardigheden vrij te spelen door je goede daden.

Het avontuur van LEGO Bricktales voert je door de groene wildernis van de diepste jungles, het verzengende zand van zonovergoten woestijnen de drukte van een stadshoek, de epische aanblik van een torenhoog middeleeuws kasteel en het paradijs van tropische Caribische eilanden.

De reacties op LEGO Bricktales van zowel fans als media sinds we de game hebben onthuld en mensen de kans hebben gegeven om hands-on te gaan op evenementen als gamescom zijn ongelooflijk

aldus Dieter Schoeller, Vice-President of Production bij Thunderful.

Dus markeer als LEGO fan 12 oktober in je agenda en ga lekker bouwen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments