Lawn Mowing Simulator nu verkrijgbaar

Ben je klaar om te gaan maaien? Lekker raggen over je grasveld? Nou, dat kan want vandaag is het zover.

Curve Digital en Skyhook Games kondigen met veel plezier aan dat Lawn Mowing Simulator, een prachtige maaisimulator en gedetailleerde business management game welke zich afspeelt op het Britse platteland, vandaag uit is op de Xbox Series S|X. Het spel is vanaf vandaag tot 24 augustus 2021 verkrijgbaar met 15% korting op Xbox.

Lawn Mowing Simulator is grasmaaien op zijn absoluut best! Het goed en efficiënt maaien van een gazon is iets wat ons enorm veel voldoening geeft – en we denken dat andere mensen er net zo over denken, dus we zijn erg blij dat mensen nu Lawn Mowing Simulator in al zijn glorie kunnen spelen.
We willen onze geweldige community bedanken die ons heeft gesteund tijdens de ontwikkeling van het spel, door hun onschatbare feedback te delen op onze Discord server. We zijn weggeblazen door het positieve sentiment en hebben ongelooflijk hard gewerkt om het spel zo goed mogelijk voor de lancering en daarna af te maken. We hopen dat iedereen net zoveel plezier beleeft aan het spelen van Lawn Mowing Simulator als wij hebben beleefd aan het maken ervan en we kijken uit naar meer content in de toekomst!

David Harper, mede-oprichter van Skyhook Games

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments