Lawn Mowing Simulator maakt het gras een sprietje kleiner

Vergeet F1, vergeet DiRT, vergeet al je gedroomde voertuigen en wentel je in de wereld van de grasmaaiers.

Soms vraag je je hardop af of game-ontwikkelaars net iets te vaak een blowtje nemen. Want wie komt er op het idee om een grasmaaier game te maken? Nou, Curve Digital en Skyhook Games dus. Zij zijn bezig om de enige echte Lawn Mowing Simulator te maken.

Dus ben je groot fan van het maaien van gras maar woon je drie hoog achter met een balkon, niet getreurd. In de zomer van dit jaar kan je virtueel aan de slag.

Lawn Mowing Simulator speelt zich af in het landelijke Groot-Brittannië. Met een lijst aan moderne, authentieke grasmaaiers van merken zoals Toro, SCAG en STIGA ga je een tycoon in de grasmaaier industrie worden.  En dat is niet zomaar even op je maaier zitten en aan de slag gaan. Je moet de ondergrond controleren, je maaihoogte instellen en zorgen dat je motor optimaal is ingesteld. Gaat dat goed, dan krijg je een rij aan extra toevoegingen zoals andere grasbakken, recyclers en noem maar op. Daarmee bouw je je bedrijf op en neem je nieuw personeel aan, adverteer je als de beste grasafknipper van de wereld en hou je je boekhouding bij.

Lijkt dat je wel wat, dan kan je je als Xbox Insider registreren zodat je van 2 tot en met 16 april alvast aan de maai kan.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments